کد خبر: 22541
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
...

مدیر امور تحصیلی حوزه‌های علمیه کشور گفت: ثبت‌نام متقاضیان شرکت در نهمین دوره المپیاد علمی حوزه‌های علمیه آغاز شد و تا ۲۵ مهر ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ حجت‌الاسلام محمد فرهودی اظهار کرد: المپیاد علمی حوزه‌های علمیه هر سال یک بار در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود.

وی زمان برگزاری آزمون استانی را ۲۱ و ۲۲ آبان ماه اعلام کرد و افزود: تمامی طلابی که در آزمون استانی امتیاز ۷۰ به بالا را کسب کنند به مرحله کشوری راه پیدا می‌کنند.

وی بیان داشت: مرحله استانی به صورت موضوعی در حوزه‌های دانشی صرف، نحو، بلاغت، منطق، احکام، فقه و اصول، علوم عقلی، تفسیر و فقه معاصر در مقاطع مختلف و در قالب برنامه‌های آموزشی جدید، جاری، سفیران هدایت و مشکات برگزار می‌شود.

مدیر امور تحصیلی حوزه‌های علمیه با بیان اینکه مسابقات کشوری در اردوی متمرکز، همراه با آموزش‌ها و برنامه‌های ویژه برگزار می‌شود، حضور همه داوطلبان مرحله کشوری را در این اردو الزامی دانست.

به گفته حجت‌الاسلام فرهودی، مرحله کشوری این المپیاد در روزهای هشتم، نهم و دهم بهمن ماه برگزار می‌شود.

وی افزود: برای نفرات برتر این المپیاد تسهیلات آموزشی و امتیازهایی از قبیل جوایز نقدی، اهدای لوح تقدیر، مجوز انتخاب واحد بیشتر، اهدای لوازم کمک آموزشی، اولویت در جذب به عنوان مدرس و استاد، محاسبه امتیازهای در خدمات رفاهی و... طبق تائید شورای مرکزی مسابقات در نظر گرفته می‌شود.

حجت‌الاسلام فرهودی اظهار کرد: علاقه مندان برای شرکت در المپیاد علمی حوزه‌های علمیه (نجاح) تا ۲۵ مهرماه فرصت دارند با مراجعه به سامانه پیشخوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در این رقابت علمی ثبت‌نام کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =

آخرین‌ها